Drontal Grote Kat | 2 tabl

400722103-3316

Drontal Cat voor de behandeling van rondwormen, zoals spoelwormen en haakwormen.
Voor de behandeling van de meest voorkomende lintwormen.
Geschikt voor katten van 6 kg.
Verpakking: 2 tabletten.

Fabrikant: Bayer Healthcare (Animal Health)

Verkoper: TotalVita BV

€15.94 €13.88
Op voorraad
Details

Drontal voor katten is een breedspectrum ontwormingsmiddel dat spoelwormen, haakwormen en lintwormen bij katten in één toediening bestrijdt. De werkzame stoffen van Drontal Cat zijn Pyrantelembonaat en Praziquantel.


Wormen bij katten komen veel meer voor dan de meeste mensen denken en kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van uw kat. Spoelwormen maken een rondreis door het lichaam en kunnen organen beschadigen en ontstekingen veroorzaken. Andere wormen beschadigen de darmwand en verminderen hierdoor niet alleen de opname van voedingsstoffen, maar kunnen ook leiden tot diarree of braken. Wormen hebben ook een nadelige invloed op de werking van een vaccinatie. Er wordt daarom aanbevolen om uw kat 4 keer per jaar te ontwormen.
Indicaties: Doodt spoel- en haakwormen. Doodt lintwormen, zoals de vossen- en vlooienlintworm. Drontal werkt snel en effectief om uw kat gezond en gelukkig te houden. De tablet mag in zijn geheel of vermalen in combinatie met voer aangeboden worden.
Contra-indicaties:

Drontal Cat mag niet tegelijkertijd worden gebruikt met een ander ontwormingsmiddel dat piperazine als werkzame stof bevat.


Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.

€24.67 €21.45

€16.71 €17.07

€12.36 €10.75