Advantage Hond 400 | 25-40 Kg | 4 Pipetten

400722103-5640

Advantage 400 Hond voor behandeling en preventie van vlooien en bijtende luizen.
Werkzaam tegen vlooien gedurende 4 weken.
Spot-on (druppels in de nek).
Geschikt voor honden van 25-40 kg.
Verpakking: 4 pipetten.

Fabrikant: Bayer Healthcare (Animal Health)

Verkoper: Thirdstreet BV

€29.50
Op voorraad
Details

Advantage Hond met als actieve stof imidacloprid werkt preventief en curatief tegen vlooien en bijtende luizen. Het product stopt het bijten van vlooien in 3 tot 5 minuten en doodt de volwassen vlooien binnen het uur, voordat zij eitjes kunnen leggen. De vlooien die op uw hond aanwezig zijn, worden allen gedood binnen 24 tot 48 uur na toediening. Daarnaast voorkomt Advantage Hond een herbesmetting. Advantage Hond kan ook worden ingezet voor de behandeling van bijtende luizen bij de hond. Een enkele behandeling met Advantage Hond beschermt uw hond gedurende 4 weken tegen vlooien. Advantage Hond kan tevens worden ingezet als onderdeel van een strategie voor de behandeling van een vlooienallergie/dermatitis.


Herbesmetting door het opduiken van nieuwe vlooien in de omgeving kan gedurende zes weken of langer na de aanvang van de behandeling aanhouden. Meer dan één behandeling kan dus noodzakelijk zijn afhankelijk van de hoeveelheid vlooien in de omgeving.


Bij katten kan Advantage Kat worden ingezet.
Indicaties: Doodt vlooien binnen 24 uur en beschermt gedurende 4 weken tegen nieuwe vlooien. . Doodt vlooienlarven in de omgeving die in contact komen met uw behandelde hond. . Doodt bijtende luizen. . Geschikt voor honden met een vlooienallergie..
Contra-indicaties:

Advantage Hond mag niet gebruikt worden bij honden die overgevoelig zijn voor het werkzame bestanddeel imidacloprid en bij niet gespeende pups die jonger zijn dan acht weken.


Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.