Retouren

Als u een artikel om welke reden dan ook niet wenst te behouden, kunt u het binnen veertien (14) kalenderdagen na levering aan Kat & Hond retourneren. In dat geval zijn de kosten voor een retourzending voor rekening van de klant. Kijk hiervoor ook bij herroeping.

Het product dient ongeopend, ongebruikt, onbeschadigd en (voor zover mogelijk) in de originele verpakking en onbeschadigd te zijn. Producten waarbij hygiëne een rol speelt, kunnen niet worden teruggenomen.

We vragen u om ons een e-mail te sturen (info@kathond.shop) en/of het modelformulier voor herroeping te gebruiken zodat we u instructies kunnen geven voor het retourneren.

In het geval dat u een beschadigd pakket heeft ontvangen en de goederen door de schade niet meer kunnen worden gebruikt, maak dan een foto van de omdoos en de goederen zelf en stuur ons deze foto's per e-mail. Wij lossen dit zo snel mogelijk met u op.

Wij raden u aan de geleverde goederen direct na levering te controleren en eventuele gebreken binnen 2 dagen na ontvangst te melden.

We accepteren alleen retouren van artikelen die zijn gekocht via het Kat & Hond-platform.