Verantwoordelijkheid

WARCHILD
MediBase BV steunt elk jaar een ander goed doel. Voor 2018 hebben wij gekozen voor WarChild. U kunt ons hierbij helpen door bij het plaatsen van een bestelling bij een van onze webwinkels 1 euro toe te voegen aan uw bestelbedrag. Bij het afronden van uw bestelling krijgt u hier vanzelf de mogelijkheid toe. In januari 2019 doneren wij het opgehaalde bedrag in een keer aan Warchild.
Miljoenen kinderen groeien op in oorlog. Oorlog die een verwoestende invloed heeft op hun ontwikkeling. Geweld, misbruik, verwaarlozing en verlies maken hen somber. Angstig. Agressief. Ze kunnen niet normaal kind zijn.

Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Ze hebben het recht op te groeien in vrede. Zich op een gezonde manier te ontwikkelen, in een veilige omgeving. Te worden wie ze
willen zijn. Kinderen die opgroeien tot evenwichtige volwassenen, zijn later beter in staat conflicten te voorkomen of op te lossen. Die generatie vormt de hoeksteen van een toekomst in vrede. Die generatie heeft vrienden nodig. War Child wil ze die vriendschap bieden, samen met hun Friends.

DUURZAAMHEID
MediBase BV wil tevens haar steentje bijdragen aan het behoud van onze omgeving. Daarom hergebruiken wij zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen. Wij kiezen voor hergebruik van kranten, papier en kartonnen dozen zodat het milieu minder belast wordt.
Hierdoor komt het weleens voor dat er een logo of tekst op de doos staat die niets te maken heeft met het door u bestelde product. Uiteraard selecteren wij wel intacte en stevige dozen om de door u bestelde producten goed beschermd te versturen.
Milbemax Kat | 10 tabl EU

Milbemax Kat | 10 tabl EU

€49.45 €43.00