Drontal Pup | 50 ml

400722102-5016

Drontal Pup voor de behandeling van besmettingen met rondwormen, zoals spoelwormen, haakwormen en zweepwormen.
Voor pups en jonge honden: één ml Drontal Pup per kg lichaamsgewicht.
Verpakking: Flacon van 50 ml.

Fabrikant: Bayer Healthcare (Animal Health)

Verkoper: TotalVita BV

€16.97
Op voorraad
Details

Voor pups en jonge honden is Drontal Pup verkrijgbaar. Drontal Pup is een ontwormproduct dat speciaal ontwikkeld is voor pups en jonge honden die meestal enkel besmet zijn met spoel-, haak- en zweepwormen. De samenstelling is aan deze behoefte aangepast en bevat daarom geen Praziquantel (tegen lintwormen).


Wegens het vroegtijdige optreden van spoelwormbesmettingen (via de baarmoeder en de melk) moet de behandeling met Drontal Pup op twee weken leeftijd beginnen. Het is aan te bevelen herhalingsbehandelingen uit te voeren volgens het schema: 2, 4 ,6, 8, 10 en 12 weken. Daarna maandelijks tot een half jaar. Na een half jaar wordt aanbevolen om uw hond 4 keer per jaar te ontwormen.
Indicaties: Doodt spoelwormen. Doodt haakwormen . Doodt zweepwormen.

Er zijn geen contra-indicaties van Drontal Pup bekend.


Toediening/Dosering:

1 ml Drontal Pup per 1 kg lichaamsgewicht. Dit komt overeen met 15 mg febantel en 14,4 mg pyrantelembonaat per kg lichaamsgewicht. De toediening gebeurt éénmalig per ontwormbehandeling.


Voor orale toediening. De suspensie kan zowel direct - door middel van de bijgevoegde doseerspuit - als indirect - via vermenging door het voer - worden toegediend.


Na opening is Drontal Pup 10 weken houdbaar.


Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.