Effipro Spot On Kat | 4 Pipetten

871407600-5051

Effipro Kat voor behandeling en preventie van vlooien en teken bij katten.
Werkzaam tegen vlooien gedurende 4 weken.
Werkzaam tegen vlooien en tot 2 weken tegen teken.
Spot-on (druppels in de nek).
Verpakking: 4 pipetten.

Fabrikant: Virbac

Verkoper: Thirdstreet BV

€19.45
Op voorraad
Details

Effipro® bevat fipronil als werkzame stof. Fipronil wordt wereldwijd het meest gebruikt als vlooien- en tekenbestrijdingsmiddel. Effipro® is verkrijgbaar als spot-on en spray. De spray werkt behalve tegen vlooien en teken ook tegen luizen. De nieuwe formulering van de spot-on zorgt voor een snelle en lange werking. Bovendien is Effipro® veilig voor u en uw huisdier.
Na toediening van de spot-on kan wat witte neerslag worden waargenomen op de vacht. Deze verdwijnt vanzelf binnen 24 tot 48 uur, maar mag ook uitgeborsteld worden. Dit heeft geen invloed op de werkingsduur en veiligheid.

Contra-indicaties: Puppy's jonger dan 2 maanden, of die minder wegen dan 2 kg.. Kittens jonger dan 2 maanden, of die minder wegen dan 1 kg.. Konijnen (giftig, grote kans op sterfte).. Zieke of herstellende dieren.. Bij overgevoeligheid voor de actieve stof of een van de hulpstoffen..

Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.

€36.00

€20.20

€60.00