Feliway Friends Verdamper

De Feliway Friends Verdamper is speciaal ontwikkeld voor huishoudens waarin meerdere katten verblijven. Het is een gebruiksvriendelijke oplossing om spanningen en conflicten tussen katten, waaronder bijvoorbeeld vechten, najagen, blokkeren en staren naar elkaar te verminderen.


De verdamper verspreidt een geurloos feromoon, het zogenaamde Cat Appeasing Feromoon. Dit feromoon wordt door de moederpoes afgegeven om haar kittens een veilig gevoel te geven; het zorgt er tevens voor dat zij zich sterk aan elkaar hechten. Op deze wijze draagt Feliway Friends bij aan de vermindering van spanningen en kunnen uw katten beter met elkaar omgaan. De starterskit wordt geleverd met een verdamper en navulling. De navulling is ook los verkrijgbaar. Wanneer u merkt dat uw kat ook andere gedragsproblemen vertoont, zoals in huis plassen, angst en krabben, wordt aangeraden Feliway Friends gelijktijdig te gebruiken in combinatie met Feliway Classic.


Gouden regels voor een gelukkig huishouden

Wilt u dat uw katten in harmonie samenleven? Naast Feliway Friends is het belangrijk de onderstaande tips op te volgen:


Zorg ervoor dat uw katten elk een eigen voer- en drinkbak, kattenbak en krabpaal hebben. Bied uw katten voldoende privacy: zet voer- en drinkbakjes dus op een gepaste afstand van elkaar weg. Geef uw katten geen straf! Dit zou het conflict tussen uw katten juist kunnen versterken. Haal uw katten uit elkaar wanneer zij vechten door ze af te leiden met een speeltje of iets tussen hen in te zetten.