Milbemax Kat | 4 Tabletten

871334300-2601

Milbemax Kat voor de behandeling van rondwormen en lintwormen.
Preventie van hartworm ziekte.
Voor katten: 2 – 4 kg: 0,5 tablet, 4 – 8 kg: 1 tablet, 8 - 12 kg: 1,5 tablet.
Verpakking: 4 tabletten.

Fabrikant: Elanco

Verkoper: TotalVita BV

€22.50
Op voorraad
Details

Om uw kat, onderdeel van uw gezin, gezond te houden is het belangrijk om hem regelmatig te ontwormen. Wormen kunnen uw kat ernstig ziek maken, met alle gevolgen van dien. U wilt uw kat deze ellende natuurlijk graag besparen, maar ook voor uw eigen gezondheid en dat van uw gezin is ontwormen van groot belang! Milbemax is ontwikkeld om het regelmatig ontwormen van uw huisdier eenvoudig te maken. De kleine, smakelijke tabletjes bieden bescherming tegen de meest voorkomende kattenwormen. De ontwormingstabletten, met als werkzame bestanddelen Milbemycine Oxime en Praziquantel, doden spoelwormen, haakwormen en lintwormen. Wanneer Milbemax maandelijks wordt gegeven, beschermt het uw kat ook tegen hartworm.
Indicaties: Bij behandeling van onvolwassen en volwassen spoel-, haak- en lintwormen. Ter preventie van hartwormziekte. Met de werkzame stoffen Milbemycine Oxime en Praziquantel. Gemakkelijke toediening.
Milbemax kleine kat: voor kleine katten en kittens met een gewicht tussen de 0,5 kg tot 2 kg. Milbemax grote kat: voor grote katten met een gewicht tussen de 2 tot 12 kg.
Contra-indicaties: Katten jonger dan 6 weken en/of met een gewicht minder dan 0,5 kg..

Meer Info

Hier vindt u de bijsluiter in PDF formaat. Deze kunt u opslaan voor eventueel toekomstig gebruik. Bij het klikken van het PDF symbool opent zich een nieuw scherm of pop up.

Voor een pop up moet uw browser wel ingesteld zijn om dit te toe te staan.