Milprazon Hond

5 Stars
3 Beoordelingen

Milprazon voor de hond is een ontwormingsmiddel dat veilig is in gebruik en effectief is tegen verschillende soorten wormen. Dit product bevat als werkzame stoffen Milbemycine en Praziquantel. Milbemycine kan helpen tegen spoel-, haak- en zweepwormen en kan ook worden toegepast ter voorkoming van hartworm. Hartworminfecties komen in Zuid- en Oost-Europa voor en worden overgebracht door besmette muggen. Praziquantel is effectief bij een besmetting met lintwormen, inclusief de vossenlintworm.


Een goede ontworming van uw hond is van groot belang. Wormen kunnen namelijk lichamelijke klachten veroorzaken. Bovendien kunnen sommige wormsoorten ook mensen infecteren. Het voorkomen van worminfecties is daarom van belang. Goede en regelmatige ontworming kunnen hieraan bijdragen.Contra-indicaties
Niet toedienen aan kleine honden en pups jonger dan 2 weken oud en/of met een gewicht van minder dan 0,5 kg. Niet toedienen aan grote honden met een gewicht van minder dan 5 kg. Niet toedienen aan honden die overgevoelig reageren op de werkzame bestanddelen of (een van) de hulpstoffen.. Niet toedienen aan honden met een MDR1 genmutatie.

Review Prev
Beoordelingen
Review Next

5 Stars
Goed Product En Goede Prijs
"makkelijk toe te dienen"
Toegevoegd door:
-
5 Stars
Goede Ontworming
"Geen wormen meer."
Toegevoegd door:
-
5 Stars
Goed Product
"Goed product,gebruik deze al geruime tijd. Onze poes heeft niets door dat ik het tussen haar voer meng. Gebruik het ook voor onze hond. Echt een aanrader."
Toegevoegd door:
-