Seresto Kat

5 Stars
5 Beoordelingen


Doeldier(en):
Kat

Leeftijd:
Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze:
Grijze, geurloze halsband.

Werkzaam tegen:
Vlooien, Teken

Omschrijving:
Behandeling en preventie van vlooieninfestaties (Ctenocephalides felis)gedurende 7 tot 8 maanden. De werzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Bechermt de directe omgeving van het dier tegen ontwikkeling van vlooienlarven gedurende 8 maanden. Het product kan gebruikt worden als deel van een behandelingsstrategie tegen vlooienallergiedermatiitis (VAD) Het product heeft een persiterende acaricide(dodende) werkazaamheid tegen tekeninfestaties gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die voorafgaand aan de behandeling reeds aanwezig waren op de kat, niet binnen 48 uur na het aanbrengen van de halsband gedood worden en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken die al op de kat zitten op het tijdstip van aanbrengen, te verwijderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Behandeling van bijtende/zuigende luizeninfestaties. De halsband kan het best worden aangebracht voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen.

Contra-indicaties:
De Seresto halsband mag niet aangebracht worden bij kittens jonger dan 10 weken. Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.
Seresto band Kat | 38 cm

Op voorraad

€25.59 22.25

Beoordelingen

5 Stars
Gut
"Dieses Halsband ist das beste was ich je hatte. Innerhalb von 1 Woche alle Flöhe tot auch in der Wohnung. Die Lieferung war super schnell durch kathond.de immer wieder."
-
5 Stars
Seresto
"Werkt goed. Voorheen gebruikte ik druppels Advantage. Deze werkt goed tegen Vlooien, maar de katten hadder wel regelmatig teken. Sinds ze een Band dragen, geen teek meer gezien. Band wordt goed verdragen. Onze kat hiermee heel gelukkig en wij natuurlijk ook"
-
5 Stars
Seresto Voor Mijn Lieve Kat
"Zon band is echt aan te bevelen ! Onze kat zat altijd onder de teken...ik heb zon tekenband gekocht, en hij heeft echt nog geen teek weer gehad...ik dacht eerst zoiets van: het zal wel....maar echt het helpt inderdaad...een aanrader dus. op het internet leuke prijs gevonden op kathond.be"
-
5 Stars
Top Seresto
"Prima band, beter dan pipetten in ieder geval ... gaat 8 maanden mee wat ook een dikke plus is... prijstechnisch dus ook goed."
-
4 Stars
Kat
"Werking optimaal. Geen bijwerkingen op huid of irritatie ergens"
-

Andere klanten kochten ook

Milbemax Kat | 10 tabl EUMilbemax Kat | 10 tabl EU

€49.45 €43.00

Milbemax Kat | 2 tablMilbemax Kat | 2 tabl

€12.85 €10.26