Seresto Kat

4 Stars
1 Beoordelingen
Seresto is een vlooien en teken halsband die direct bescherming biedt. De band is eenvoudig te bevestigen en de katten hebben er geen last van. Deze bescherming tegen vlooien en teken houdt tot 8 maanden aan. Zeer geschikt voor katten met een vlooienallergie.

Doeldier(en):
Kat

Leeftijd:
Kitten, Jong, Volwassen, Senior

Toedieningswijze:
Grijze, geurloze halsband.

Werkzaam tegen:
Vlooien, Teken

Omschrijving:
Behandeling en preventie van vlooieninfestaties (Ctenocephalides felis)gedurende 7 tot 8 maanden. De werzaamheid tegen vlooien start onmiddellijk na het aanbrengen van de halsband. Bechermt de directe omgeving van het dier tegen ontwikkeling van vlooienlarven gedurende 8 maanden. Het product kan gebruikt worden als deel van een behandelingsstrategie tegen vlooienallergiedermatiitis (VAD) Het product heeft een persiterende acaricide(dodende) werkazaamheid tegen tekeninfestaties gedurende 8 maanden. Het is werkzaam tegen larven, nymfen en volwassen teken. Het is mogelijk dat teken die voorafgaand aan de behandeling reeds aanwezig waren op de kat, niet binnen 48 uur na het aanbrengen van de halsband gedood worden en vastgehecht en zichtbaar blijven. Daarom wordt aanbevolen om teken die al op de kat zitten op het tijdstip van aanbrengen, te verwijderen. De preventie van besmettingen met nieuwe teken start binnen twee dagen na het aanbrengen van de halsband. Behandeling van bijtende/zuigende luizeninfestaties. De halsband kan het best worden aangebracht voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen.

Contra-indicaties:
De Seresto halsband mag niet aangebracht worden bij kittens jonger dan 10 weken. Niet gebruiken in geval van een bekende overgevoeligheid voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen.
Seresto band Kat | 38 cm UK

Op voorraad

€26.99 26.68

Bestel

Beoordelingen
 

4 Stars
Kat
"Werking optimaal. Geen bijwerkingen op huid of irritatie ergens"
-

Item 1 tot 1 (van 1 items)
1062 - Duplicate entry '2_mediator' for key 'cache_name'

INSERT INTO `usu_cache` (cache_name, cache_data, cache_date) VALUES ('2_mediator', 'S7QysKquBQA=', '2020-01-18 12:55:26')

[TEP STOP]