Verzending


Buiten zelf afhalen is het ook mogelijk (indien u dat wenst) de verzendingen door onze partner MCS Fulfilment te laten verzorgen.
Doorgaans worden bestellingen die voor 15.00 uur op een werkdag geplaatst zijn, en direct betaald via onze online betaalopties, dezelfde dag nog door MCS Fulfillment verzonden. Mocht blijken dat dit (om welke reden dan ook) niet gaat lukken, dan wordt u hiervan direct per email op de hoogte gebracht.

Wij vragen uw begrip voor een iets langere levertijd tijdens zeer drukke periodes (bijv. Lente).

Wij informeren u direct per e-mail als wij uw bestelling hebben ontvangen en sturen een tweede bericht als de bestelling is verwerkt en aan de vervoerspartner is overgedragen. U ontvangt een pakketnummer waarmee u via track & trace uw zending kunt volgen. Doorgaans wordt de bestelling de volgende dag op uw verzendadres aangeboden.
Wanneer u gekozen heeft voor een briefpostverzending wordt u ook op de hoogte gebracht wanneer uw bestelling het magazijn verlaten heeft. Briefpostzendingen zijn helaas niet te volgen maar worden doorgaans ook de volgende dag op uw verzendadres aangeboden.

Retour
Als u een artikel om welke reden dan ook niet wilt houden, kunt u het binnen veertien (14) kalenderdagen na aflevering retourneren.

Retouradres:
Florijnstraat 16
4879 AH, Etten-Leur

Gebruik aub de volgende basisregels voor retourzendingen:

NIET GOED GELD TERUG
Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het gebeuren dat u na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. Wij raden u aan de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen redelijke tijd schriftelijk te melden samen met duidelijke foto's van de gebreken. (info@kathond.shop).


Gelieve retouren vooraf aan te melden
Stuur het volledig ingevulde retourformulier mee
Artikelen dienen in de originele verpakking te worden geretourneerd
U bent zelf verantwoordelijk voor het juist (en eventueel verzekerd) retourneren
De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde of rembourszendingen worden niet in ontvangst genomen


Click here to notify us for a return

Click here for return form
Milbemax Kat | 20 tabl EU

Milbemax Kat | 20 tabl EU

€84.45 €73.45